Home

  Streckkodbanner 

 

Vi har arbetat med streckkodsprodukter sedan 1991, Till en början med service och reparationer och sedan mer och mer försäljning. Det har utvecklat ett långsiktigt tänkande och att se till att kunden verkligen får det den behöver.

Vi erbjuder kompletta lösningar för automatisk datainsamling. Vi har prisvärda gör-det-själv-program för att snabbt göra programslingor för datainsamling (Vi hjälper med starten), till avancerade kommunikationslösningar mot server. Vi gör behovsanalys, specificerar hårdvara, programmering, installationsprogram och manualer. Det ska vara enkelt med datainsamling, streckkoder och RFID.

Vi är väl kunniga inom vår bransch, har grundläggande värderingar i god affärssed, bra kundservice och tekniska produktkunskaper. Vi erbjuder stor leveranssäkerhet och egen teknisk expertis på streckkodsläsare, scanner, handdatorer och etikettskrivare.

Kontakta oss så ska vi se om vi kan tillgodose de behov ni har för handdatorer eller streckkodsprodukter  
08- 510 145 80 eller Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen  eller via vårt Kontaktformulär