Home Leverantörer
Våra Leverantörer och Distributörer
Våra Leverantörer Skriv ut E-postadress

Beroende på produkt, och vilken marknad vi säljer på, har vi har flera leverantörer och distributörer att välja mellan.
Du som kund har därmed ett stort utbud att välja mellan.
Ibland är närhet till service viktigast, ibland är priset viktigast. Vi kan plocka fram det ni har behov för.

Leverantörer 

 
 
CipherLAB

CipherLAB grundades 1988. De utvecklar, producerar och marknadsför AIDC produkter och system.CipherLAB arbetar mycket på att producera produkter som förbättrar effektivitet och garanterar kvalitet. Bolaget är ISO 9001 certifierat och erbjuder kvalitets produkter till konkuranskraftiga priser.
Draupnir är "Golden partner" for CipherLAB.
Utalas [Sajferläb]


Datalogic

Datalogic är den tredje största tillverkaren i världen och ledande i Europa av streckkodsläsare, tåliga handdatorer och RFID-system. Datalogic erbjuder innovativa affärslösningar, framförallt inom handel, tillverkning, transport och logistik.
Draupnir är "Quality partner" och dessutom "Auktorized Repair Center". 


Motorola

Motorola Enterprise Mobility business, fd Symbol Technologies, är en av världens största tillverkare av handdatorer, trådlösa nätverk och streckkodsläsare.
Handdatortillverkaren Telxon förvärvades av Symbol Technologies år 2000.


 

   
 Telxon

Seagull Scientific är världsberömda för BarTender, ett industriledande program för etikett och streckkodsframställan. De är också världsledande för sanna Windows skrivardrivrutiner för streckkods och termoskrivare.


 Telxon

Telxon förvärvades av Symbol år 2000 och är numera ett varumärke under Motorola Enterprise Mobility. De mest kända modellerna är PTC-600, PTC-910 samt PTC710 som fortfarande är i drift och servas av oss.


 

Zebra

 

Zebra Technologies  är världsledare när det gäller att tillhandahålla lösningar för snabbutskrifter som förbättrar företagets arbete och säkerhet. Ett brett urval av applikationer drar nytta av termiska streckkodsetikett- och kvittensskrivare, utskriftsmateriel, programvara, anslutningslösningar av varumärket Zebra, och kortskrivare av märket Zebra.


  
Distributörer

  Genom våra distributörer kan vi erbjuda er ett bredare sortiment
   
   
   
   
   

 


Senast uppdaterad 2015-09-30 15:47