Home Pressreleaser
Pressreleaser
2009-03-25 Pressrelease CIPHERLAB Partner Skriv ut E-postadress

Svenska streckkoder tvärs över gränserna
Edra Service Partners AB ändrar namn och ingår strategiskt partnerskap med danska Draupnir Stregkodepartner A/S. Det ger kunderna större valfrihet och nya möjligheter. "Vi har länge tänkt utvidga vår produktportfölj, support och service," förklarar Dag Sandgren, VD för Edra Service Partners AB. "Med det nya samarbetet uppfylls våra tankar och vi kan även erbjuda svenska kunder en fullt färdig fot in i den danska marknaden. Vi har stora forväntningar till växtpotentialen." Draupnir Stregkodepartner A/S har sitt säte i Allerød norr om Köpenhamn och är liksom Edra Service Partners AB specialister på streckkodsläsare, scanners och integrerade lösningar. Till följd av det täta samarbetet ändrar Edra Service Partners AB namn till Draupnir Streckkodpartner AB. Dag Sandgren: "Hos Edra Service Partners AB har vi länge sålt och supportat produkter från bland annat Telxon och CipherLAB. CipherLAB vill gärna bli starkare här i Sverige. Det kan vi nu erbjuda dem genom vårt nya partnerskap. Expansionen är till gagn för både oss själva, våra kunder och leverantörer."

Synergi på försäljning och streckkoder
Edra Servicepartners AB med Dag Sandgren i spetsen har erfarenhet av försäljning och service av streckkodsprodukter sedan 1986. Nu får de inte endast flera produkter att sälja, utan också en större plattform. Draupnir har sedan 1997 varit experter i datafångst genom streckkoder och har i dag en bred kundportfölj och ett program med produkter från CipherLAB, Datalogic, Cognex, Opticon och Zebra. "När vi nu har gemensamt namn på bägge marknaderna kan vi erbjuda kunder inom detalj, industri och den offentliga sektorn en bredare bas av produkter och lösningar. Vi uppnår också större leveranssäkerhet och får egen teknisk expertis på streckkodsläsare, så det är vår klara förväntning, att vi kan uppnå synergi och försäljning genom samarbetet," slutar Dag Sandgren, VD för det nya Draupnir Streckkodpartner AB.

För ytterligare upplysningar kontakta Dag Sandgren på 08-510 145 80 eller mail:  Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den .

Se även vår nya hemsida: www.draupnirstreckkodpartner.se

Senast uppdaterad 2009-03-22 23:49
 
2009-03-20 Brev till kunder, partners och leverantörer Skriv ut E-postadress

 

Nytt namn, flera produkter, samma förmånliga service
Nu ändrar Edra Service Partners AB namn till Draupnir Streckkodpartner AB och blir samtidigt en CipherLAB Partner i Sverige . Hos Edra Service Partners AB är vi glada att offentliggöra, att vi den 1 april inleder ett strategiskt partnerskap med vår mångårige partner Draupnir A/S i Danmark. Som en naturlig markering av vårt nya partnerskap ändrar bägge bolagen namn. Numera marknadsför vi oss gemensamt under namnet Draupnir Streckkodpartner AB i Sverige och Draupnir Stregkodepartner A/S i Danmark. Med det nya gemensamma namnet vill vi markera, att vi arbetar tätt tillsammans, men fortfarande har den starka lokala anknytningen till respektive den svenska och den danska marknaden. För bägge bolagen är det fortfarande vår viktigaste ambition att vara en god och närvarande partner för våra kunder.

Starkare och mer att välja mellan
En viktig sidovinst med det nya partnerskapet är ett tätare samarbete med tillverkaren CipherLAB. Vi får nu optimala möjligheter för att vidareutveckla våra existerande lösningar med integration av handdatorer till externa system som Visma SPCS , Trygg 2000 och andra affärssystem. Samtidigt får vi tillgång till nya produktgrupper som handscanners, magnetkortläsare och fasta scanners.

Dina fördelar som kund hos Draupnir Streckkodpartner AB
Idén till vårt nya partnerskap växte långsamt men säkert i samband med vårt dagliga samarbete. Det blev tydligare och tydligare, att vi hade en gemensam syn på helt grundläggande värderingar som god affärssed, bra kundservice och stora tekniska produktkunskaper.

Dina fördelar som kund kommer fortfarande att vara de vanliga:

Stor produktkunskap och mångårig erfarenhet
Snabba leveranser
4 veckors full returrätt – varuvärde upp till 15000 SEK och ur ordinarie sortiment
Gratis telefonsupport
Flexibel service – vi är lyhörda för era behov


Kort sagt – allt är som förut, fast större och starkare

Möt oss på mässan i Malmö
Med partnerskapet som en naturlig anledning kommer vår viktigaste leverantör CIPHERLAB att ställa ut på EasyFairs mässan i Malmö den 1 och 2 april 2009. Både Draupnir Streckkodpartner AB och Draupnir Stregkodepartner A/S kommer vara på plats i montern under hela mässan. Har ni vägarna förbi gläder vi oss att träffa er, och berätta mer om de förändringar vi har satt i gång samt förväntar oss mycket av. Du finner CIPHERLAB´s monter på den del, som heter "Distribution & Logistik". Monter nr M213b.

Med vänlig hälsning

DRAUPNIR STRECKKODPARTNER AB

Senast uppdaterad 2009-03-22 23:54